Darjeeling No 37

Το Darjeeling χαίρει την εκτίμηση των ειδικών του τσαγιού ως ένα αυθεντικό μαύρο τσάϊ που καλλιεργείται στην βόρεια Ινδία για πάνω από 150 χρόνια. Είναι γνωστό για τα ντελικάτα αρώματά του και τις νότες μοσχάτου. Το χρώμα του είναι ανοιχτό και έχει ελαφριά γεύση. Αυτό το τσάϊ δεν χρειάζεται να συνοδευτεί από κάποιο γεύμα γιατί από μόνο του αναδεικνύει τα ντελικάτα αρώματά του.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Όψη: Oλόκληρα φύλλα τσαγιού
Χρώμα: Σκούρο πράσινο με νότες χρυσού.Μοσχάτου και ώριμων φρούτων
Περιεκτικότητα Καφεϊνης: Υψηλή
Περιεκτικότητα αντιοξειδωτικών: Χαμηλή
Ιδανική θερμοκρασία βρασμού: 85°C-90°C
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού: 2-3 λεπτά
Προτεινόμενος τρόπος σερβιρίσματος: Εύγευστο είτε σκέτο είτε με ζάχαρη
Διάρκεια ζωής: 3 χρόνια