Spicy Chocolate

Μαύρο τσάϊ Κίνας αρωματισμένο με σοκολάτα και μπαχαρικά

Πρόσθετες Πληροφορίες

Όψη: Συρρικνωμένα ολόκληρα φύλλα
Χρώμα: Πολύ σκούρο πράσινο που αγγίζει τα όρια του μαύρου
Περιεκτικότητα Καφεϊνης: Υψηλή
Περιεκτικότητα αντιοξειδωτικών: Χαμηλή
Ιδανική θερμοκρασία βρασμού: 85°C-90°C
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού: 3-4 λεπτά
Προτεινόμενος τρόπος σερβιρίσματος: Εύγευστο σκέτο ή με ζάχαρη
Διάρκεια ζωής: 3 χρόνια